Bu haber kez okundu.

Şehit Polis Memuru Yalçın Yamaner, için Yardım Kampanyası Başlatıldı
banner229
Siirt'te hücre evlerine yönelik yapılan operasyonda şehit olan Özel Harekat Polis memuru Yalçın Yamaner için yardım kampanyası başlatıldı.
 Siirt İl Emniyet Müdürlüğü, geçtiğimiz günlerde Siirt kent merkezine Ulus Mahallesi'nde vatandaşların ihbarı üzerine tespit edilen hücre evlerine düzenlenen ve 5 örgüt üyesinin öldürüldüğü operasyonda ağır yaralanarak kaldırıldığı Siirt Devlet Hastanesi'ndeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olan Yalçın Yamaner için 3 ay süreyle yardım kampanyası başlattı.
Siirt İl Emniyet Müdürlüğü personelinin desteğiyle başlatılan kampanyaya destek vermek isteyenlerin yardımlarını Ziraat Bankası TR 64 0001 0000 9450 5954 3650 03 numaralı IBAN hesabına yapabilecekleri öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.