Bu haber kez okundu.

SAĞLIK KURUMLARINA YÖNELİK ANNE SÜTÜ VE EMZİRME EĞİTİMİ VERİLDİ
banner229
Siirt Halk Sağlığı Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar, Programlar ve Kanser Şubesine bağlı Çocuk Ergen Kadın ve Üreme Sağlığı birimi tarafından yürütülen Anne Sütünün Teşviki ve Bebek Dostu Sağlık Kuruluşları Programı çerçevesinde eğitime tabi tutulan ebe ve hemşirelere Halk Sağlığı Müdürü Dr. Bahadır ÖZDEMİR, Müdür Yardımcısı Dr. Osman DEMİR, Şube Müdürü, Dr. Nuray ARSLAN ve il eğitimcileri tarafından sertifikaları verildi.
     Halk Sağlığı Müdürlüğü ÜSEM toplantı salonunda gerçekleşen tören öncesi eğitimciler tarafından katılımcı sağlık personeline anne sütünün önemi ve yapılması gerekenler, doğumdan önce ve sonra anne ile bebekte beslenme, hastalıklara karşı korunma yolları konularında bilgi verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.