Bu haber kez okundu.

Rektör Erman, Mardin’de Düzenlenen Bölge Üniversiteleri Toplantısına Katıldı
banner229

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, Mardin Artuklu Üniversitesi’nin ev sahipliğinde Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde yer alan Üniversitelerin genel durum değerlendirmesini yapmak üzere düzenlenen toplantıya katıldı.

Bölgede bulunan Üniversiteler ile ilgili konuları yerinde değerlendirmek amacıyla toplantı iki oturum şeklinde düzenlendi.

Toplantıya; Üniversitemiz yanı sıra Harran Üniversitesi, Erzurum Teknik Üniversitesi, Bitlis Eren Üniversitesi, Fırat Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi, Muş Alparslan Üniversitesi, Hakkâri Üniversitesi, Adıyaman Üniversitesi, Kilis 7 Aralık Üniversitesi, Şırnak Üniversitesi, Bingöl Üniversitesi, Batman Üniversitesi, Dicle Üniversitesi, İnönü Üniversitesi, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Bayburt Üniversitesi rektörleri katıldı.

Bölgedeki üniversitelerde eğitimlerini sürdüren öğrencilerin ve bu üniversitelerde görev yapan idari ve akademik personelin akademik ve sosyal boyutundaki sorunları masaya yatırıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.