Bu haber kez okundu.

Pervari Balının Markalaşması İçin Çalışma Başlatıldı
banner229

Siirt Valisi Ali Fuat Atik'in direktifleri, Pervari Kaymakamı Musa Aydemir'in öncülüğünde Siirt Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ve Pervari Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğünün destekleriyle Pervari Balı üreticileri bir araya gelerek önemli bir projeyi başlattılar.

Pervari ilçemizde Pervari balı üretimi yapan yaklaşık 20 bin kovanı bulunan 25 büyük bal üreticisi güçlerini birleştirerek bundan sonra Pervari Balının bir kısmının organik olarak üretilmesi ve Pervari Balının markalaşması amacıyla çalışmalar başlattılar.

Arıcılar ve Pervari İlçe Müdürü Çağrı Avanas projenin ayrıntılarını görüşmek üzere Siirt Tarım ve Orman İl Müdürü Ergün Demirhan'ı ziyaret ettiler. Demirhan ziyaret sırasında "Geç kalınmış olsa da Pervari’deki büyük arıcılarımızın böyle güzel bir proje için bir araya gelmiş olması bizi mutlu etmiştir.

Valimiz Sayın Ali Fuat Atik ve Pervari Kaymakamımız Sayın Musa Aydemir'in desteği bizimle beraberdir.

Bu proje ile Pervari Balının hak ettiği yere geleceğini temenni ediyorum. Bakanlığımız olarak elimizden gelen desteği vereceklerini belirtti."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.