Bu haber kez okundu.

Özel Asema Hospital’dan Vatandaşa Ücretsiz Sağlık Hizmeti
banner229

Özel Asema Hospital; hafta sonu Andera Alışveriş Merkezi'nde açtığı stantla; "Diyabet ve Obezite" ile ilgili Andera AVM ziyaretçilerini bilgilendirdi.

Andera Alışveriş Merkezi'nde sağlık standı kuran Özel Asema Hospital, vatandaşlara ücretsiz olarak şeker, tansiyon ölçümü yapıp sağlık hizmetleri hakkında bilgi verdi.

Vatandaşlarla yakından ilgilenen Özel Asema Hospital Başhemşiresi Serap Acar ve sağlık personelleri, şeker ve tansiyon hakkında vatandaşların almaları gereken önlemler hakkında önerilerde bulundu.

Burada sunulan hizmet hakkında bilgi veren Başhemşire Serap Acar, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında bu tür faaliyetlerde bulunmak istediklerini ve aktif olarak vatandaşları sağlık hizmetlerinden faydalandırmak istediklerini ifade eden Başhemşire Serap Acar, "Bunlardan biri de; bütün sivil toplum kuruluşlarından bizimle iş birliği içerisinde çalışmak isteyenlere destek çıkmak öncelikle.

Burada asıl amacımız halkı sağlık konusunda bilgilendirmek, yönlendirmek, doğru yönlendirmek ve bilgilendirmek. Bunun haricinde de standımızda tansiyon ölçümü, kan şekeri ölçümü ve genel sağlık bilgilendirmesi yapıyoruz.

Siirt’te sağlık hizmeti alanında hastanenin katkılarını paylaşıyoruz. Hastanemizin yüzü gerçekten değişti. Hastanemiz cihaz anlamında, donanım anlamında, tefrişat anlamında ve hekim kadrosu anlamında çok güçlü olduğunu söyledi.

Hizmetten oldukça memnun kalan vatandaşlar Özel Asema Hospital yetkililerine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SELİN 6 yıl önce

ASEMA HASTANESİNİ HALKI BİLİNÇLENDİRMESİ VE HALKA ÜCRETSİZ SAĞLIK TARAMASI YAPTIĞINDAN DOLAYI TEBRİK EDİYORUM.AÇILDIĞI GÜNDEN BU YANA TERCİH ETTİĞİM BİR HASTANE GEREK DOKTORLARI GEREK SAĞLIK ÇALIŞANLARI OLSUN HEPSİ BİRBİRİNDEN KIYMETLİ VE TECRÜBELİLER.UMARIM BU TÜR FAALİYETLER SÜREKLİ DEVAM EDER. BAŞARILAR DİLERİM