Bu haber kez okundu.

Ören ve Çalapkulu, Karayolları Bölge Müdürünü Ziyaret Etti
banner229

AK Parti Milletvekilimiz Osman Ören ve AK Parti Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Diyarbakır’da  Karayolları Bölge Müdürü Ökkeş Ceylan ile Siirt’in tüm ulaşım projelerini görüştüler.

AK Parti Milletvekilimiz Osman Ören ve AK Parti Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, İlimizin hakettiği hizmetlere  bir an evvel kavuşması için gece gündüz elimizden gelen tüm gayreti göstermeye devam edeceklerini ifade ettiler.

2019 yatırım programına alınan Siirt-Batman Karayolunun tamamlanması hususunda çalışmaların hızlandırılması için Diyarbakır'da Karayolları Bölge Müdürü Ökkeş Ceylan’la görüşen Ören ve Çalapkulu,yolun otoyol standardında sıcak asfaltla kaplanması için yaplacak çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulundular.

Siirt-Batman Karayolu yapım çalışmalarının 2019 Yatırım Programına alındığını aktaran Ören ,"Siirt-Batman yolu yapım çalışmalarının başlatılması yönünde daha önce bu konu ile ilgili yine Ulaştırma Bakanlığıyla yapılan görüşmelerden olumlu sonuç aldıklarını söyledi.

Siirt-Kurtalan karayolunda Çalışmalarının devam ettiğini, 2'nci etapta da Siirt-Batman Karayolunda, yakın zamanda çalışmalar başlayacağını, Siirtimizin karayolu sorunu ortadan kalkacağını ifade etti.

AK Parti Milletvekilimiz Osman Ören,ayrıca belediyenin kentte asfalt yol çalışmalarının devam ettiğini belirterek, karayolları tarafından yapılacak olan Siirt-Batman, Siirt-Kurtalan ve Siirt-Eruh yolunun bir an önce bitirilmesi için bu yollara ağırlık verileceğini söyledi. 

Yolların bir an önce vatandaşların hizmetine girmesi için çalışmaların arttırılması gerektiğini ifade eden Ören, Siirt-Kurtalan yolunda çalışmaların devam ettiğini, Siirt - Batman yoluna başlanmasıyla beraber  Siirt’in çıkmaz sokaktan çıkacağını söyledi.

AK Parti Milletvekili Osman Ören ve AK Parti Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu,Diyarbakır’da Siirtliler Derneği Başkanı Adnan Öktüren ,Başkan.Yardımcısı Metin Yılmaz'ı ziyaret ederek,Dernek Başkanı Adnan Öktüren'in Hasta olan validesini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali 6 yıl önce

siirt van yolu ne olacak, adı bile geçmemiş...

Avatar
ramazan 6 yıl önce

bölge müdürü istifa o koltuğun hakkını vermiyo..her gün bu yollarda canlar gidiyor...diğer bölge müdürlerini örnek alsın..

Avatar
resul 6 yıl önce

yenimi aklınıza geldi karayollarına gitmek bu kadar ölümlerden sonra

Avatar
memet 6 yıl önce

Sayın Ören, Sayın Çalapkulu Hava limanından, Siirt Kurtalan Demiryolundan ve Bakır Fabrikasından ne haber var millet bunun ccevabını bekliyor. Bölge Müdürünü ziyaret etmişsiniz ziyaretiniz hayırlı olsun, yalnız ziyaretnizde sadece ziyaret ettik ve fotoğraf paylaşmışsınız, kARAYOLLARININ Siirtle ilgili yapacağı hiç bir açıklama yok .

Avatar
Suat idem 5 yıl önce

Görüşmeler hayırlara vesile olsun
Batman küzey çevre yoluna neden baslanmiyor4 sene birproje bekletildiği?sayın yetkililer.

Avatar
Suat idem 5 yıl önce

Batman küzey çevre yolu hakinda bilgi verirseniz memnun oluruz 4 bekletiliyor nerden