Bu haber kez okundu.

Öğrencilerden Kütüphaneye Rağbet
banner229
Siirt İl Halk Kütüphanesi yaz tatilinde olunmasına rağmen tıklım tıklım.
Öğrenciler ders çalışmak ve kitap okumak için burayı tercih ediyor. Kütüphane sabahın erken saatlerinden itibaren doluyor. Ancak kütüphanenin geçen yıl 6-8 Ekim tarihlerinde meydana gelen olaylarda yakılmasının ardından geçici bir binada hizmet veren kütüphanede yer bulabilmek öğrenciler için sorun oluyor.
Öğrenciler yeni kütüphane binasının inşaatına bir an önce başlanmasını istiyorlar. Kültür ve Turizm Müdürü Remzi Uslu ve personelinin ilgisine teşekkür eden bazı öğrenciler, kütüphanede ders çalışmaktan dolayı mutlu olduklarını dile getirdiler.
Kendilerini evlerinden daha rahat hissettiğini ifade eden bazı öğrenciler ise kütüphanenin serin ve sessiz ortamı ve düzenli ders çalışma sayesinde Üniversite, Fen ve Anadolu liselerini kazanan öğrenciler olduğunu belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.