Bu haber kez okundu.

Öğrencilerden Belediye ye Destek
banner229

Osman Gazi İlk Öğretim Okulunda okuyan bir grup öğrenci Kayyum olarak atanan Siirt Belediyesinin hizmetlerine katkıda bulunmak amacıyla çevrelerinden topladıkları giyim eşyaları ve kıyafetleri Belediyeye teslim ettiler.

Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, öğrencileri makamında kabul ederek öğrencilere kitap hediye ederek, bugün açılacak olan 4.Kitap fuarına davet etti.

Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, öğrencilerin yaptıkları hizmet küçük gibi görülebilir, ama bizler için çok anlamlı olduğunu ve yapılan hizmetlerin halktaki memnuniyetinin bir yansıması olarak değerlendirdiklerini söyledi.

Öğrenciler yaptıkları açıklamada, Siirt’te yaşayan her bireyin temizlik konusunda daha duyarlı olmalarını istediler.

Daha yaşanır güzel bir il olması için kendilerine düşeni yapmaya hazır olduklarını belirten öğrenciler, Sağlıklı yaşamanın insanın kendi elinde olduğunu ve temizlikte de el ele vererek daha sağlıklı günler için temel atılabileceğini bunun için duyarlı vatandaşların desteklerine ihtiyaç duyduklarını söylediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.