Bu haber kez okundu.

Nehirde Akıntıya Kapılan 4'üncü Kadının da Cesedi Bulundu
banner229
Siirt'in Pervari İlçesi'ne bağlı Yukarıbağcılar Köyü'nde oturan ve Herekol Dağı eteklerinde peynir otu toplarken 7 gün önce Masido Nehri'ne düşen kadınlardan 79 yaşındaki Emine Gürbüz'ün cesedine ulaşıldı.
 Olay anında 1 kadın köylüler tarafından kurtarılırken daha sonraki günlerde ise 2 kadının cesedine ulaşılmıştı. Gürbüz'le birlikte nehirde ölenlerin sayısı 3'e yükseldi. Pervari ilçesine bağlı Yukarıbağcılar Köyü'nde oturan Besna Eryılmaz, Emine Gürbüz, Azime Taraman ve Nuriye Taraman 10 Haziran'da akşam saatlerinde Van'ın Çatak İlçesi yakınlarında bulunan Herekol Dağı eteklerinde peynir otu toplamaya çıktı.
 Dağ yamacına gitmek için Masido Nehri'ni geçmeye çalışan 4 kadın, akıntıya kapıldı. Nehirde sürüklenmeye başlayan kadınlardan Azime Taraman köylüler tarafından nehirden sağ çıkarılırken, Nuriye Taraman'ın cesedi bulundu. Bir gün sonra yapılan aramalarda ise Besna Enyılmaz'ın cesedine ulaşıldı.
Mesido Nehri'nin yönünün değiştirilmesinden sonra yapılan çalışmalarda ise kayıp olan Emine Gürbüz'ün cesedine bugün ulaşıldı. Gürbüz'ün de cesedini bulunmasıyla birlikte ölü sayısı 3'e yükseldi.
Sudan cenazesi çıkarılan Gürbüz'ün oğlu Resul Gürbüz bir hafta boyunca arama kurtarma çalışmalarına katılan ve büyük emek sarf eden ekiplere teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.