Bu haber kez okundu.

Muhtarlardan Dicle Elektrik’e Yatırım Teşekkürü 
banner229

Kurtalan ilçesine bağlı 15 mahallenin muhtarı toplu olarak Dicle Elektrik Dağıtım Siirt İl Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, ilçede gerçekleştirilen yeni yatırımlar nedeniyle mahalle sakinleri adına teşekkür etti.

Dicle Elektrik Dağıtım tarafından Siirt’in en büyük ilçesi olan Kurtalan’da, 2017 yılı başından itibaren 20 milyon liralık yatırım tamamlandı.

Başta aydınlatma ve enerji hatlarının yeraltına alınması çalışmaları olmak üzere ilçedeki elektrik altyapısı tamamen elden geçirildi. Toplam 20 milyon lirayı bulan yeni yatırımların enerji kalitesini yükseltmesi ilçe halkı tarafından memnuniyetle karşılandı.

Dicle Elektrik Dağıtım Siirt İl Müdürü Naci Obut ile görüşen 15 mahalle muhtarı gerçekleştirilen yatırımların olumlu sonuçlarını gündelik yaşamlarında görmeye başladıklarını belirterek, yatırımlardan önce yağışlı havalarda arızaların meydana geldiğini ve üç-beş saat kesintisi olduğunu, bu kesintilerin artık sona erdiğini ifade ettiler. Muhtarlar, görüşme sırasında Kurtalan halkı adına Dicle Elektrik ailesine teşekkür ettiklerini açıkladı.

Kesintisiz Enerjiye 20 Milyon Liralık Yatırım

Tüm muhtarlar ile diyaloğa açık olduklarını belirten Dicle Elektrik Dağıtım İl Müdürü Naci Obut ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şunları söyledi:‘’Şirket yatırım alanında üzerine düşeni fazlası ile yapıyor. Vatandaşlardan aldığımız bu tür güzel geri dönüşler bizi çok mutlu ediyor. Sorunlu olan yerlerde ekiplerimizle kontrollerimizi sağlıyoruz. Bizim için önemli olan vatandaşlarımızın sağlıklı, kesintisiz enerji alabilmesidir.

Kurtalan’da yaptığımız 20 milyon liralık yatırımla hem kayıt dışı kullanımı önledik, hem de güç artışı sağladık. İlçe merkezinde aydınlatmadığımız cadde, sokak kalmadı. İletim hatlarının neredeyse tümünü yeraltına aldık. Yatırımlarımız devam edecek. İlçe halkı ve onları temsil eden muhtarlar çalışmalarımızı yakından takip ediyor. Bu teşekkür ziyareti emeği geçen tüm çalışanlarımızı da onurlandırmıştır.’’

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.