Bu haber kez okundu.

MHP Siirt Kadın Kolları 30 Yıl Aradan Sonra Tekrardan Oluşturuldu‏
banner229
 MHP Siirt İl kadın kolları Başkanlığına 30 yıl aradan sonra Aysel Birkara atandı.
   MHP il başkanı Siirt MHP İl Başkanı Fatih Cantürk, yaptığı açıklamada, Kadın kolları partilerinde 30 yıllık bir eksiklik olduğunu ve o eksikliği tamamladıklarını belirtti.
Türkiye'nin 81 ilinde Kadın Kolları olduğunu sadece Siirt'te eksik olduğunu anlatan Birkara, şunları ifade etti: "Zaten genel merkezimizde mevcuttu, bundan sonra   MHP Kadın kolları Siirt'te de çalışmalarını yürütecek. Eşitlik, adalet ve Türkiye ye Sayardan değil halkın içerisinde adalet sağlamaya geldik. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun." Kadın Kolları Başkanı Birkara ise çok güzel bir atmosfere seçimlere hazırlandıklarını ve Siirt halkı da yanlarında olacağını anlattı.
Siirt'te 30 yıl önce var olan kadın teşkilatı kapandıktan 20 yıl sonra tekrardan aktif hale getirdiklerini belirterek şunları konuştu: "Siirt halkımız ile beraber çok güzel çalışmalar yapacağız. Siirt'i çok güzel yerlere getirmeyi planlıyoruz.
 Yaklaşık 30 yıl öncesinde kadın kolları vardı ve Siirt'e 30 yıllık bir boşluk oldu, ama her zaman olduğu gibi bir yerden başlamak gerekiyor dedik ve başladık, inşallah devamını getireceğiz. Topum içinde güzel karşılanma aldım, güzel tepkiler aldım.
Benim hakkımda  MHP il teşkilatı hakkında güzel yorumlar oldu. Güzel şeyler yapacağımız için halkımızda destekliyor."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.