Bu haber kez okundu.

KURTALAN'DA HAŞİM TAŞKIRAN SEVGİSİ
banner229
 2015 Genel Seçimlerinde AK Partiden Milletvetvekili Adayı olan Haşim Taşkıran'a büyük bir sevgi oluşmuş durumda, Son aylarda Kurtalan ilçemizde yeni doğan bebeklere Haşim isminin verilmesi  bu sevginin kanıtı oluyor. 13 Mayıs'ta dünyaya gelen çocuğa Haşim Abdullah veren aileyle yaptığımız görüşmede baba Haşim bey çok iyi bir insan, yüzlerce insana iş imkanı sağlamış, gençliğini medreselerde geçirmiş yardımsever ve mükemmel bir insan. Keşke herkes benim gibi haşim beyi tanısaydı. Rahmetli babası Seyit Abdullah'ı anlatmama gerek yok. Büyük bir alim bir çok kuran kursu, cami, taziye evinin yapılışlarında büyük çaba ve emekleri vardır. Yeri nur cennet lsun. Bu nedenlerden dolayı çocuğumuza Haşim Abdullah adını verdik çok mutluyuz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kurtalanli serdar 9 yıl önce

hasim taskiran kurtalanda gercekten cok temiz bir soyu ailesi var dogrudur

Avatar
azad 9 yıl önce

seyide badaye meşurdur

Avatar
Kurtalanlı 9 yıl önce

bu yazdığınız habere gerçekten çok komik olmuş.. bir haberi okurken bu kadar güleceğim aklıma gelmezdi.. demek babası cami yapmış ha! tamam oyum haşim beye :)))

Avatar
Ramazan 6 yıl önce

Onun yanında calistim. Isının hakkını yerdi.