Bu haber kez okundu.

Kurtalan İlçemizde
banner229
Kurtalan'da ilçe yöneticileri, kurum amirleri ve öğrenciler, "Temiz Çevrem" kampanyası kapsamında çöp topladı.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ilçe belediyesi işbirliğiyle yürütülen "Temiz Çevrem" kampanyası kapsamında öğretmenevi binası önünde bir araya gelen ilçe yöneticileri, kurum amirleri ve ilkokul öğrencileri, çevre temizliğine dikkat çekmek için Atatürk parkına yürüdü. Burada, vatandaşlara çevre temizliği hakkında uyarılarda bulunan katılımcılar, çöp topladı.
Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay, gazetecilere yaptığı açıklamada, çevre bilincini güçlendirmek amacıyla böyle bir kampanya düzenlendiğini söyledi. Kurtalan'ın daha temiz bir kent olması için çalıştıklarını belirten Karaatay, şöyle konuştu: "Bugün sembolik bir çevre temizliği yapıldı. Bunun vatandaşlarımıza ve öğrencilerimize örnek olmasını temenni ediyoruz. Kentimizin temizliği sadece belediyemizin çabasıyla değil vatandaşlarımızın da destekleriyle gerçekleştirilebilir. Kurtalan'ın daha temiz bir kent haline gelmesi için vatandaşlarımızdan temizlik konusunda daha fazla duyarlılık bekliyoruz."
Etkinliğe, Kaymakam Mustafa İmamoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysal Polat ve belediye meclisi üyeleri de katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.