Bu haber kez okundu.

Kemal Bilim Adaylık Başvurusunu Yaptı
banner229
"Bugün, Siirt'imize ve çok kıymetli hemşehrilerimize hizmet yolunda önemli bir sürecin başlangıcını sizlerle paylaşmanın büyük mutluluğunu yaşıyorum" diyen Bilim, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak seçimlerde milletvekili aday adayı olarak millete hizmete talip olduğunu duyurdu.
  Siirt'in ihtiyaçlarına vurgu yapan Bilim, "Bir memlekete ihtiyacı olan hizmetlerin en kaliteli şekilde gelmesi, büyük bir dayanışma ile mümkündür. Birbirimizi koşulsuz sevmek, insanlarımızın gönüllerinde muhabbet iklimi oluşturabilmek, bütün hizmetlerin en büyük anahtarıdır. Bugün sadece bir milletvekilliğine değil, gönüllerde sevgiye ve muhabbete talip oluyoruz. Siirt'imiz için yola çıkıyoruz." şeklinde konuştu.
  Siyaset kurumunun bu ülkeye hizmet etmenin en etkili yol olduğunu belirten Bilim, "Yeni Türkiye'nin idealinin arkasında sağlam durmak ve buna elimizden geldiğince katkı sağlamak amacıyla tabanın sesi soluğu olup halkın duygu ve düşüncelerini bir ve bütünlük içinde iktidar olmanın verdiği avantaj ile gerçekleştireceğiz. 13 yıldır ülke kalkınmamıza büyük katkıda bulunmuş olan AK Partimizin de gücüne güç katmış olacağız.
 Daima adaletin ve hakkın sözcüsü olarak insanları ötekileştirmeden onların isteklerini ve içinde bulundukları toplumun sorunlarını çözmek önceliklerimiz arasında olacaktır. Yıllardır bu halkın içinde bir insanim. Onların içinde yaşayan bir insan olarak ne gibi güçlükler yaşandığını ve Siirt'imizin temel sıkıntılarını çok iyi analiz etmiş bulunmaktayız. Şu ana kadar elimizden geldiğince,iş hayatımızın müsaade ettiği müddetçe insanlarımıza ve ilimize hizmet etmeyi kendimize görev bildik. Dersimizi iyi çalıştık.
 Genelde Türkiye'mizin yerelde ise Siirt'imizin sorunlarını iyi etüt ettik. Bunlara yönelik çözüm yolarını ekip olarak analiz ettik. Hangi soruna ne zaman nail müdahale edeceğimize dair plan ve projeler yapmaktayız.
 Bunları yeri ve zamana geldiğinde, Aday olarak ilan edildiğimizde Partimizle istişare ederek yine sizler aracılığıyla kamuoyu ile paylaşacağız. Siirt'imize hizmet etme adına çıktığımız bu kutlu yürüyüşte daima Halkın ve Hakkın yanında alacağıma, şehrimizin ileriye gitmesi ve gelişmesi için ekibimle birlikte elimden gelen gayreti göstereceğimi ifade ediyorum." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mert 9 yıl önce

adaylığınız hayırlı olsun. siirti'miz için var gücüyle calışacağından kuşkum yok.

Avatar
MALİK 9 yıl önce

kemal bey siirti'mize iş adamı olarak en çok katkı sağlayacak aday olarak görünüyor. parti onu göztermezse kaybeden onlar olur