Bu haber kez okundu.

Kaymakam Dayanç, Yol Kontrollerini Denetledi
banner229

Eruh Kaymakamı Murtaza Dayanç, yol kontrolü yapan jandarma ve  polisleri denetledi.
Eruh- Siirt ve Şırnak  çevre yolunda, Eruh  İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğünün ortaklaşa yürüttüğü yol denetimleri belirli aralıklarla sürüyor.

Yol kontrolü yapan jandarma ve emniyet personeli durdurdukları araçların evrak kontrolünü yaparken araçlarda da arama yapıyor.
Eruh Kaymakamı Murtaza Dayanç yol kontrollerinin yürütüldüğü bölgeye giderek çalışmaları denetledi.

Kaymakam Dayanç,"Hain terör örgütlerinin her türlü oyunlarına ve faaliyetlerine karşı devletimizin kolluk güçleri tarafından ülkemizin her yerinde alınan tedbirlerden biri yol kontrol uygulamasıdır. Eruhumuzun huzuru ve güvenliği açısından İlçe Jandarma ve İlçe Emniyet Müdürlüğümüz tarafından yapılan uygulamayı bugün yerinde inceleyip denetim yaptım. Her şey necip Büyük Türk milleti ve milletimizin parçası olan Eruh'un güzel insanları hemşerilerim için."

Halkın huzur ve güvenliği için yol kontrollerinin devam edeceğini belirten Kaymakam Dayanç, "İlçe Jandarma Komutanlığımız ve İlçe Emniyet Müdürlüğümüz halkımızın huzur ve güveni için yol kontrollerine devam ediyor. Biz de yol kontrollerinde görevli personeli denetleyerek kolaylıklar dileyerek teşekkür ettik" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.