Bu haber kez okundu.

Kadın Çiftçilere Sertifikaları Dağıtıldı
banner229

Tillo Kaymakamlığı bünyesinde İl Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinesinde Tillo İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünce “Tarımsal Nüfus Gençleşiyor” projesi kapsamında kadın çiftçi Tarımsal Eğitim Kursları Sertifika töreni yapıldı.

Programa Siirt Valisi Ali Fuat Atik’in Eşi Fulya Atik, Tillo Kaymakamı Lokman Düzgün, Tarım ve Orman İl Müdürü Ergün Demirhan, Çalışma ve İş-Kur İl Müdürü Ömer Aslan ve Tillo İlçe Kurum ve Kuruluş amirlerinin katılımlarıyla Tarımsal Eğitim Kurslarını başarıyla bitiren kadın çiftçilere sertifikaları ve hediyeleri takdim edildi.

Bu amaçla; Asma Yetiştiriciliği 25 Kadın ve Sürü Yönetimi 25 Kadın olmak üzere toplamda 50 kadın çiftçi mesleki eğitim sertifikalarını alarak kursları başarıyla tamamladı.

Sertifika töreni sonrası kadın çiftçiler ile bir araya gelen Fulya Atik kadın çiftçiler ile sohbet etti.

Tillo Kaymakamı Lokman Düzgün İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü personelini gayretli çalışmalarından dolayı tebrik ederek, Tillo İlçesinde çiftçilere yönelik tarım kütüphanesi yapmayı hedeflediklerini ifade etti.

Tarım ve Orman İl Müdürü Ergün Demirhan, tarımsal eğitim kurslarının bitiren kadın çiftçileri tebrik etti.

İş-Kur müdürü Ömer Aslan bu tür kursların iş birliği içinde devam edeceğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.