Bu haber kez okundu.

Kaçak Akaryakıt ve Sigara Kaçakçılığı Yapan 3 Kişi Yakalandı
banner229

Siirt İli Pervari İlçesi Düğüncüler Köyünde ikamet eden A.A., A.E.  ve N.U. isimli şahısların ikametlerinde ve iş yerlerinde Akaryakıt ve Sigara Kaçakçılığı yaptıkları bilgileri üzerine yapılan aramalarda Motorin,Kaçak Sigara, Ruhsatsız Tabanca,Ruhsatsız Av Tüfeği, ve kaçak telefon ele geçirildi.

Siirt Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada; Siirt İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince alınan duyum ve yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, Siirt İli Pervari İlçesi Düğüncüler Köyünde ikamet eden A.A., A.E.  ve N.U. isimli şahısların ikametlerinde ve işyerlerinde Akaryakıt ve Sigara Kaçakçılığı yaptıkları bilgileri elde edilmiştir.

Bu kapsamda; Siirt İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Pervari İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince adli makamlardan alınan arama kararına müteakip 23 Ekim 2018 günü şüpheli şahısların ev, işyeri, eklentileri ve araçlarında yapılan aramalarda:

-(2.500) Litre Menşei Belli olmayan Faturasız Motorin,

-(844) Paket Bandrolsüz Kaçak Sigara,

-(6) adet Samsung Marka Kaçak Telefon,

-(16) Kg Kaçak Çay,

-(1) Kg Kaçak Tütün,

-(1) adet 7,65 mm Ruhsatsız Tabanca,

-(2) adet 7,65 mm Tabanca Şarjörü,

-(12) adet 7,65 mm Tabanca Mermisi,

-(2) adet Ruhsatsız Av Tüfeği,

-(119) adet, Av Tüfeği Fişeği,

-(2) adet Kaleşnikof marka Uzun Namlulu Silah Şarjörü,

-(101) adet Kaleşnikof marka Uzun Namlulu Silah Fişeği,

-(1) adet Terör Örgütünün Renklerini taşıyan bez parçası ele geçirilmiştir.

Söz konusu olayla ilgili olarak Pervari Cumhuriyet Başsavcılığına bilgi verilmiş olup, alınan talimatlar doğrultusunda şüpheli şahıslar hakkında gerekli soruşturma işlemleri başlatılmıştır.

Siirt İl Jandarma Komutanlığı, her türlü kaçakçılıkla mücadeleye kararlılıkla devam edecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

SİİRT VALİLİGİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.