Bu haber kez okundu.

İŞKUR'un Kariyer Günleri Başladı
banner229

Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü’nün düzenlediği kariyer günleri etkinlikleri ilk olarak Siirt Üniversitesi Meslek Yüksekokulu öğrencileriyle başladı.

Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Siirt Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen ‘İşkur Kariyer Günü’ İşveren ve Öğrencileri buluşturdu.

Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Siirt Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen ‘İşkur Kariyer Günü’ Siirt Üniversitesi Merkez Konferans salonunda gerçekleştirildi.

Çalışma ve İş-Kur İl Müdürü Ömer Aslan yaptığı açıklamada; İş-Kur İl Müdürlüğü olarak Çalışma ve İş Kurumu Genel Müdürlüğünün hizmetleri, faaliyetleri konusunda ilgili kesimleri ve kamuoyunu bilgilendirmeye büyük önem veriyoruz. Çeşitli zamanlarda işverenlere, muhasebecilere, eğitimcilere kurumumuz hizmetleri ve teşvikleri hakkında bilgi vermek amacıyla toplantılar düzenlediklerini söyledi.

Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ömer Aslan, düzenlenen bu organizasyon da öğrencilere İş piyasası ile ilgili bilgileri aktarmak, öğrencileri çalışma hayatına hazırlamak, staj ve mezuniyet sonrası istihdam imkanları ile ilgili bilgilendirmeyi amaçlamaktayız dedi.

Kurum hizmetleri ile ilgili bilgi vererek öğrencilerin niteliklerini işgücü piyasasının koşullarına uygun hale getirmelerinin önemini belirterek Kariyer Günü etkinliğinin verimli geçmesini öğrencilere yol gösterici olmasını umut ettiğini belirtti.

Aslan, bugün Siirt Üniversitesi Meslek Yüksekokulu öğrencilerine yönelik düzenlenen kariyer gününde müdürlüğümüz iş ve meslek danışmanları kurumun genel hizmetleri yanında, öğrencilerin yararlanabileceği programlar konusunda sunum yaparak bilgilendirdiklerini ifade ederek, bu tür etkinliklerin bunda sonraki süreçte de devam edeceğini söyledi.

Daha sonra Siirt Üniversitesi öğretim üyeleri Dr. Mustafa Çelik ile Dr. Birgül Uyan öğrencilere iş bulma becerileri, girişimcilik ruhu, nasıl girişimci olunur konularında somut örneklerle sunum yaptılar.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SİİRTLİ ÇAYCI 5 yıl önce

SAYIN MÜDÜRÜM ONUN YERİNE SİİRT HALKINDAN ALDIĞINIZ KİMLİK FOTOKOPİLERİ AÇIKLASSANIZ DAHA İYİ OLUR