Bu haber kez okundu.

İlyas Yalçıntaş Eruhluları Coşturdu
banner229

İçişleri Bakanlığı Kararnamesiyle görevlendirilen Eruh Belediyesine Kardeş olan Bursa Yıldırım Belediyesinin katkılarıyla Eruh’ta düzenlenen “Kültür ve Sanat ” Etkinlikleri ünlü pop yıldızı İlyas Yalçıntaş'ın konseriyle devam etti.

Eruh 15 Temmuz Demokrasi meydanında kurulan platformda sahne alan Yalçıntaş sevilen şarkılarıyla meydandaki sevenlerini coşturdu.

“İncirler olana kadar kalsaydın bari” dizeleriyle başlayan şarkısıyla milyonlarca kişinin gönlünü fetheden İlyas Yalçıntaş, Eruh’ta düzenlenen Kültür Sanat etkinliği kapsamında hayranlarıyla buluştu.

İlyas Yalçıntaş, Eruh 15 Temmuz Demokrasi meydanında hayranlarının yoğun tezahüratları ve sevgi gösterileri arasında sahneye çıktı. Genç şarkıcı, “İçimdeki Duman”, “İncir”, “Olmazsa Olmazımsın” ve “Sadem” isimli romantik şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi.

Performansıyla büyük beğeni toplayan İlyas Yalçıntaş,Eruh’ta okullar arası müzik yarışmasında birinci olan öğrenci Yelda Yıldırım’la “incir” şarkısını düet yaptı.  konserin ardından sevenleri tarafından dokunmak ve daha yakından görebilmek için selfi çekmek isteyen hayranlarına kavuşturan Yıldırım Belediyesi ve Eruh Belediyesine teşekkür etti.  

Yalçıntaş konser sonunda Eruh Belediyesini ziyaret etti. Burada Eruh Belediye Başkan Yardımcısı Remzi Aksu tarafından, kendisine tiftik keçisi kılından yapılmış şapik kumaşını takdim ettikten sonra ilçeden ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.