Bu haber kez okundu.

İLAHİYAT FAKÜLTESİNDEN ÖNEMLİ BİR HİZMET
banner229
Yayınladığı hakemli dergi ile yıllardan beri eğitim ve öğretim faaliyeti içerisinde olan birçok ilahiyat fakültesinin başaramadığı işi başaran Siirt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi önemli bir hizmete daha imza attı.
Fakülte tarafından geçtiğimiz aylarda düzenlenen uluslararası İmam Eşari ve Eşarilik Sempozyumunda sunulan tebliğler kitap haline getirildi. İki cilt lüks baskısı yapılan kitabın ilgili kurumlara dağıtımına başlandı.
İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cemaleddin Erdemci “Geçtiğimiz aylarda düzenlediğimiz İmam Eşari ve Eşarilik Sempozyumuna birçoğu yurt dışından olmak üzere çok sayıda tebliğ sunuldu.
Bu tebliğleri kitap halinde basarak kalıcı hale gelmesini sağladık. Önümüzdeki süreçte de benzer ilmi etkinliklerimizi sürdüreceğiz.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.