Bu haber kez okundu.

İl İstihdam Kurulu Vali Atik, Başkanlığında Toplandı
banner229

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulları Nisan ayı 2019 Toplantısı, Siirt Valisi Ali Fuat Atik başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Siirt ilinin istihdam istihdam sorunlarını görüşmek, işgücü ile ilgili arz ve talep dengelerini değerlendirmek amacıyla toplanıldığını belirten Vali Atik, Siirt’i tarihi, kültürü, tarımı ve sanayisiyle daha da iyi yerlere getirmek için hep beraber çalışacaklarını ifade etti.

Bir önceki toplantılarda alınan kararların değerlendirildiği toplantı; Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ömer Arslan’ın, 2019 yılı ilk 3 aylık faaliyetleri hakkında Kurul’a bilgi vermesi ile devam etti.

Toplantıda, Şirvan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde 2019-2020 eğitim öğretim yılında açılması planlanan Adalet/Zabit Kâtipliği bölümü açma talebinin görüşülmesi, denetleme kurulunun son üç aylık denetim raporlarının incelenerek, onaylanması ve 2019 yılı içerisinde yapılacak etkinlikler ve yürütülecek diğer çalışmalar ele alınarak görüşüldü.

Toplantı, gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından kurul üyelerinin görüş ve önerilerinin alınması ile sona erdi.

Toplantıya; Vali Ali Fuat Atik’in yanı sıra Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, İl Milli Eğitim Müdürü İsa Güneş, ilgili kurum müdürleri, meslek odaları, sendika ve STK temsilcileri katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.