Bu haber kez okundu.

Hemşerimiz Cemal Bilim Ödülünü Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Aldı
banner229
Bursa'da ikamet eden hemşerimiz Mehmet Cemal Bilim, sağladığı başarı nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep tayyip erdoğan tarafından ödüllendirildi...
Çimento fabrikalarının değirmenlerinin bugüne kadar yurtdışından ithal edilirken, Bilim Otomotivin Sahibi olan hemşerimiz Kemal Bilim’in ağabeyi olan ve Bursa’da ikamet eden hemşerimiz Bilim Makine Yönetim Kurulu Başkanı Yüksek Makine Mühendisi Mehmet Cemal Bilim tarafından ilk kez Türkiye’de üretilmeye başlandı.
Hemşerimiz Mehmet Cemal Bilim, BTSO (Bursa Ticaret ve Sanayi Odası) tarafından 21. 12. 2015 tarihinde düzenlenen ‘Ekonomiye Değer Katanlar-2015 Ödül Töreni“nin "Dönüşümün Liderleri” kategorisinde Milli Sanayiye olan katkıları ve anahtar teslimi çimento fabrikaları yapan Bilim Makina A.Ş. akademisyenlerden oluşan heyet tarafından 'Dönüşüm Liderleri' kategorisinde  4 firma arasına girmeyi başaran Bilim Makina A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Bilim ödülünü Cumhurbaşkanı Recep tayyip erdoğan tarafından verildi.
Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ‘Ekonomiye Değer Katanlar-2015 Ödül Törenine Cumhurbaşkanı Recep tayyip erdoğan, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Meclis Başkanı Remzi Topuk, Oda Yönetim Kurulu üyeleri, milletvekilleri, sanayici ve işadamları katıldı.
Türkiye’nin kalkınma hedeflerinde öncülük rolünü üstenen Bursa’da 42’nci kez gerçekleştirilen törende; 7 kategoride toplam 72 ödül dağıtıldı. Hemşerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ferit eres 8 yıl önce

hemşerimiz iftiharımız sayın cemal bilim beyi ülkemiz ve memleketimiz adına göstermiş olduğu başarılardan dolayı tebrik eder kutlarız.

Avatar
Ahmet 8 yıl önce

memleket evladımız değerli işadamımız cemal kardeşimize başarılar allah yar ve yardımcısı olsun.

Avatar
ömer harman 8 yıl önce

siirtlilerin gururu le maşallah

Avatar
ömer harman 8 yıl önce

bu kadar kaliteli bir işadamı allah her şehire boyle iş adamı nasip etsin ut il mır fi imle ikır hikayesini bilen varmı

Avatar
ömer harman 8 yıl önce

alla le yı mor beyti meke cemal bilim

Avatar
ömer harman @Ferit eres 8 yıl önce

alla yihdiken el ısırdıye

Avatar
ömer harman 8 yıl önce

bu dunaynın ödülü var peki öbür dunyanın ödülünü kime verecekler

Avatar
Sedat bılim 3 yıl önce

Allah selamet versin inşAllah maşAllah maşAllah maşAllah