Bu haber kez okundu.

Güven Kuzu,
banner229
Siirt Ticaret ve Sanayi Odası ( Siirt TSO) Başkanı Güven Kuzu, çözüm sürecinin yatırımları tetiklediğini belirtti.
 Siirt TSO'da basın mensuplarına açıklama yapan Kuzu, çözüm sürecinin bölgenin kalkınmasına büyük hız kazandıracağını belirterek, Siirt'e yatırımcı çekmek için ellerinden gelen bütün çabayı harcadıklarını söyledi. Şimdiye kadar bölgede meydana gelen üzücü olaylar nedeniyle yatırımcı çekemediklerini ifade eden Kuzu şöyle konuştu: "Şimdi bu olayların sona ermesini sağlayan çözüm süreci ile birlikte bölgemize yatırımcıyı daha rahat çekebileceğiz. Hatta şimdiden bunun işaretlerini görmeye başladık. Son haftalarda yatırımcıların, ilimize olan ilgileri bizi memnun ediyor, birçok firma ilimizde yatırım yapmak için girişimlere başladı, hatta bazılarının müracaatları yapıldı.
Bu firmaların resmi işlemleri devam ediyor. Bunlar en kısa zamanda yatırımlara başlayacaklar. Oda olarak biz yatırımcıyı çekmek için elimizden gelen gayreti şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da sürdüreceğiz. Bölgemizi güzel günler beklediğini ifade etti."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.