Bu haber kez okundu.

Güreş Gençler Grekoromen Stil Türkiye Birinciliği Yarışmaları
banner229
Kırşehir'de yapılan Güreş Gençler Grekoromen Stil Türkiye Birinciliği Yarışmaları'nda Siirt İktisas Spor Kulübü güreşçisi Muhammed Enes Dildirim'in 50 kiloda Türkiye birincisi oldu.
İktisas Spor Kulübü Başkanı eski Milli Güreşçi Mehmet Şakir Kayaalp, yaptığı açıklamada, ata sporu güreşe verdikleri emeğin karşılığını görmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Dildirim'in İzmir 'de yapılacak olan Yıldız Erkekler Grekoromen Güreş Milli Takım Kampı'na katılacağını ifade eden Kayaalp, "Okullar arası yarışmalarda Türkiye birincisi olan güreşçimiz, Milli Takım Kampı'nın ardından Uluslararası Zafer Turnuvası'nda ülkemizi temsil edecek. Güreşçimizin bu turnuvada da ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğini temenni ediyorum.
Bu başarılarda güreşçimizin gelişimine katkı sağlayan tüm antrenörlerimi tebrik ediyorum" dedi.
Kayaalp, ata sporu güreşe hizmet etmeye devam edeceklerini kaydetti.

Anahtar Kelimeler:
SiirtGüreşşakir Kayaalp
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.