Bu haber kez okundu.

Eski Hastane Binası Yeşil Alan Olacak
banner229

Siirt Milletvekili Osman Ören, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na (TOKİ) devredilen eski Siirt Devlet Hastanesi arsasının yeşil alan olarak düzenleneceğini söyledi.

Ören, Siirt Tıp Fakültesi'nin şehir merkezinde yapılmasının en isabetli karar olacağını ve buna yönelik yer arayışlarının devam ettiğini aktararak, şunları kaydetti:

"Merkez başta olmak üzere tüm ilçe ve beldelerde seçimi kazanmaya yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ziyaret ettiğimiz vatandaşların teveccühüyle karşılaşıyoruz. TOKİ'ye devredilen eski devlet hastanesi alanı, mahalle sakinlerinin ihtiyaçları doğrultusunda yeşil alan olarak düzenlenecek."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sinan 5 yıl önce

Adam gibi adam........

Avatar
halit 5 yıl önce

tebrik ederim çok isabetli bir girişim

Avatar
Kerem 5 yıl önce

Evet eski devlet hastahanesi arazisinin güzel bir yeşil alana dönüştürülmesi güzel tabi dönüştürülürse ve ilerde başka şeye dönüştürülmese malum çok şeyde önce söylenenin terside yapılabiliyor

Avatar
Ali 5 yıl önce

bakalım altından bir şey çıkarmı diye düşünüyor insanlar