Bu haber kez okundu.

Eruhlular,Belediyenin  İftarına Yoğun İlgi Gösterdi
banner229

Eruh Belediyesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen iftar programında bir araya gelen yaklaşık 2 bin vatandaş, iftarını birlikte açtı.

Eruh Belediye Başkan Vekili kaymakam Murtaza Dayanç, Eruh Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Katırcı,  AK Parti İlçe Başkanı Cevher Çiftçi, Siirt İl Encümeni Mehmet Acar, STK temsilcileri, muhtarlar, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Ezanın okunmasıyla, ilçe müftüsü Haki özgül tarafından okunan duaya ‘amin’ diyen binlerce kişi aynı anda iftarlarını açtılar.

Eruh Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Murtaza Dayanç, iftardan sonra yaptığı açıklamada, Mübarek Ramazan ayında birlik, beraberlik ve kaynaşma adına iftar yemeği düzenlendiğini belirtti.

Terör örgütünü ortadan kaldırmanın tek yolu bu birliğimizin ve beraberliğimizin muhafaza edilmesidir.

Dayanç, “Görüyoruz ki, rahmet ve mahiret ayı ramazan aynı zamanda birlik ve beraberliğimizin pekişmesine de vesile oluyor. Ve tüm memleket satına bir huzur iklimi yayılıyor. Bunun en güzel örneği Eruh 15 Temmuz Demokrasi Meydanı.

Burada genci, yaşlısı,fakiri,zengini,çocuğu,yetişkini, memuru,amiri hepimiz aynı sofradan aynı kap’tan yemek yedik. Birlikte beraber aynı sofrayı paylaştık. Bu güzelliklerin devam etmesi gerekiyor. Özellikle Eruh ilçemizde bu hain terör örgütünü ortadan kaldırmak ve bununla mücadelenin etmenin tek yolu bu birliğimizin ve beraberliğimizin muhafaza edilmesidir.

Bu duygu düşüncelerle birlik ve beraberlik içerisinde huzur ortamında ramazan bayramına hep birlikte kavuşmasını diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.