Bu haber kez okundu.

Eruh Yarınki Mitinge Hazır
banner229

Eruh AK Parti İlçe Başkanı Cevher Çiftçi, Eruh Gençlik kolları Başkanı Yusuf Akan ve  üyeleri , AK Parti Siirt Gençlik Kolları Başkanı Murat Özekinci ve Gençlik Kolları üyeleri yarın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun ilçede vereceği miting alanını gelin gibi süsledi.

AK Parti Eruh İlçe Başkanlığı, hazırlıkları bir gün önceden başlattı.

Mitingin yapılacağı  Meydanda  parti bayraklarıyla süslenirken, alan ve çevresindeki binalara ise ilginç pankartlar asıldı. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yarın sabah ilçede yapılacak Korucuların yemin törenine katıldıktan sonra. esnaf ziyaretinin ardından Eruh meydanında vatandaşlara seslenecek.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu  Eruh ilçesinde düzenlenecek Nevruz etkinliğine katılacak.

İlimiz merkez Siirt Üniversitesi merkez kampüsünde Sivil toplum örgütleri, kanaat önderleri ve muhtarlarla yapacağı toplantının  ardından güres caddesinde esnaf ziyareti gerçekleştirerek ilimizden ayrılacak.

23 Mart tarihinde de Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, 25 Mart'ta ise Başbakanımız Binalı Yıldırım ilimize teşrif edecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Recep 7 yıl önce

Süleyman soylu adamın hası Allah yardımcısı olsun yine bazı kimseler bakan beyin yanında sanki 15 temmuz kahramanlarıdırlar gibi utanmadan sıkılmadan boy boy resim verecek insanlara görüntü verecekler bırakalım insanları Alllahın bilmesi ve görmesi önemli beyler bayanlar Allah milletimize Devletimize zeval vermesin amin