Bu haber kez okundu.

“Eruh Sesini Arıyor” Yarışmasında 12 Yaşındaki Yelda Yıldırım Birinci Oldu
banner229

Görevlendirme yapılan Eruh Belediyesi gençleri kültür ve sanat etkinlikleriyle buluşturmaya devam ederek halk arasında “Eruh sesini arıyor” ses yarışmasında final gecesi düzenlendi.

Eruh Belediyesinin düzenlendiği ses yarışmasında 60 yarışmacının katıldığı Ön eleme sonucunda 14 yarışmacının mücadele ettiği ses yarışmasında finale kalan  Mustafa Aksu,Yelda Yıldırım,Gülbahar Dündar, Gökhan Örünce ve Esmanur Kurt, Halk Eğitim konferans salonunda düzenlenen final gecesinde Eruhlulara müzik ziyafeti sundular.

Katılımcıların yoğun bir ilgi gösterdiği etkinlikte, Birbirinden güzel seslerin yarıştığı yarışmada izleyicilerin T.C Eruh Belediyesi facebook sayfası üzerinden yapılan sms oylama sonucunda Yelda Yıldırım birinci olarak tamamlandı.

Finalde, “Ela Gözlüm” türküsü ile Yelda Yıldırım birinci, “Ne ağlasın benim zülfüm sıyahım” türküsü ile Esmanur Kurt ikinci, “Bu adam benim babam” türküsü ile Mustafa Aksu üçüncü,”Ah bu hayat çekilmez” türküsüyle Gülbahar Dündar dördüncü,”Benim hayatım” türküsüyle Gökhan Örünce beşinci olarak tamamlandı.

Gecede ödül olarak birinci olan Yelda yıldırıma cep telefonu, diğer dört yarışmacıya birer çeyrek altın hediye edildi.

Yarışmaya katılan diğer yarışmacılara “Eruh Sesini Arıyor” yarışmasına katılmalarından dolayı teşekkür belgesi verildi.

Programda sonunda konuşan Eruh Belediye Başkan Vekili Kaymakam Murtaza Dayanç, “Eruh Belediyesi olarak ilçemize yapmış olduğumuz yatırımlar haricinde Eruhlu gençlerimize eğitimde, sporda, kültür ve sanatta her türlü destek olmaya devam edeceğini söyleyerek, Sosyo ekonomik yönden mahrum kalmış Eruh ilçemizde eksiklerin farkındayız. Bizler bu eksikliği giderme adına ne gerekiyorsa yapacağını söyledi.

Dayanç, Eruh Belediyesi kültür sanat birimi tarafından organize edilen “Eruh Sesini arıyor” yarışması güzel bir şekilde final yaptığını söyleyerek, yarışmaya katılan tüm yarışmacıları tebrik ediyorum. Ve bu heyecana ortak olan bütün hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Dedi

Yarışmada birinci olan Yelda Yıldırım, öncelikle yaşadığı mutluluğu ifade ederek, beni bu güne kadar destekleyen herkese teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.