Bu haber kez okundu.

Eruh İlçesinde “Mobil Gençlik Merkezi” Projesi Kapsamında Etkinlik Yapıldı
banner229
Siirt Gençlik Hizmetleri ve spor il Müdürlüğü’ne bağlı Gençlik Merkezi’nin Mobil Gençlik Merkezi, Eruh ilçesinde çocuklarla buluşturuldu.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında desteklenen ve Siirt Gençlik ve Spor Kulübü tarafından “Gençliğe Giden Yoldayız” sloganıyla hayata geçirilen “Mobil Gençlik Merkezi” Eruh’ta çocuklarla buluştu.
Genç ve çocuklara yönelik, İlçe meydanında kurulan merkezde, ebru sanatı, hat sanatı, sokak tenisi, mini golf, satranç, dart, okçuluk, mangala, langırt etkinlikleri düzenledi. Mobil gençlik merkezi koordinatörü Özcan Özmazı, Çocukların kurulan oyun aletleriyle keyifli bir gün yaşadığını belirterek, Mobil Gençlik Merkezi’nin 15 Haziran 2015 tarihine kadar kent merkezi, ilçeler ve beldelerde etkinliklerini sürdüreceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.