Bu haber kez okundu.

Eren Store-2 “ Cep Market” Hizmete Açıldı
banner229

İlimizde bir ilk olan ve genç girişimci Enis Elinç tarafından daha önce Güres Caddesi Turkceel bayi yanında açmış olduğu EREN STORE“ AKSESUAR DÜNYASI”nın ardından, Bahçelievler Mahallesi Hz.Fakirullah Caddesinde Eren Store-2 “CEP MARKET” adı altında cep telefonu aksesuarlarının satıldığı nezih bir işyeri daha açıldı.

İş yeri sahibi Enis Elinç tarafından açılan ve halkının hizmetine giren EREN STORE-2 “ CEP MARKET” adlı işyerinde her çeşit cep telefonu aksesuarını bulabilirsiniz. Ayrıca tüm cep telefonu modellerine göre kılıf çeşitlerinin de yer aldığı işyerinde garantili teknik servis hizmeti de veriliyor.

EREN STORE-2 “ CEP MARKET”’te her marka sıfır ve ikinci el cep telefonları, orijinal kılıflar, bataryalar, şarj aletleri, kapaklar, kulaklıklar, ekran jelatinleri ve aradığınız tüm aksesuar çeşitlerini bulabilirsiniz.
Adres: Bahçelievler Mahallesi Hz.Fakirullah Caddesi No:91/A

İLETİŞİM: 0 532 600 10 20

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.