Bu haber kez okundu.

Devlet Hastanesinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliği Düzenlendi
banner229
Siirt Devlet Hastanesi, 8 Mart dünya kadınlar günü dolayısıyla etkinlik düzenledi.
Hastanenin konferans salonunda düzenlenen etkinliğe, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Fikret Can, Başhekim Muzaffer Aslan, hastane idarecileri ve bayan personeller katıldı.
Etkinlikte açılış konuşması yapan Hastane başhekim Muzaffer Aslan, Toplumun yapısının oluşmasında, güçlenmesinde ve aile birliğinin oluşmasında en başta esas olarak kadınlar geldiğini belirtti.
Aslan, konuşmasını şöyle sürdürdü;“8 Mart Dünya Kadınlar Gününe aslında sevgi, hoşgörünü ve iyi niyetin konuşulması gerekirken başta ülkemizde ve tüm dünyada hep kötü yönleri ilen, kadına şiddet ile ele alınmakta bundan dolayı öncelikle kadınlara verilmesi gereken değerin, kıymetin ve başta toplumun değerinin de, uygarlık düzeyinin gelişmesinden kadınlara verilen hak, değer ve kıymetin bir ölçütün olduğunu varsayarsak bu noktada genel olarak hepimizin bir eksikliği ortaya çıkmaktadır.
Toplumun yapısının oluşmasında, güçlenmesinde ve aile birliğinin oluşmasında en başta esas olarak kadınlar gelmektedir. Bu noktada toplumda ve bireyleri ve fertleri ele alırsak hepsinin mutlaka bir kadının ya da bir annenin elinde büyüdüğünü, yetişmekte olduğunu görmekteyiz bundan dolayı da annelerin ya da kadınların eğitiminde de, eğitim noktasında da üstünde durulması gerekmekte olduğunu düşünmekteyim. Tabi kadınlara veya annelere verilmesi gereken değer ya da hoşgörü bir lütuf veya ihsan değil bu insanlıktan gelen, insan olmanın vermiş olduğu bir değerdir.
 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile tüm kadınların kadınlar gününü kutluyorum, sağlıklı, mutlu günler diliyorum. Herkesi saygı ve sevgi ile selamlıyorum.”
Konuşmaların ardından, kadına yönelik şiddeti anlatan bir skeç oynandı. Skeçin ardından bayan çalışanlara karanfil ve ikramda bulunuldu.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.