Bu haber kez okundu.

DAVET VE KARDEŞLİK VAKFI'NDAN
banner229
Davet ve Kardeşlik Vakfı Kurtalan Şubesince, "Bölgesel Kardeşlik Buluşması" kapsamında Bitlis'in Tatvan ilçesine gezi düzenlendi.
Davet ve Kardeşlik Vakfı Başkanı Recep Songül, yaptığı açıklamada, geziye 130 kişinin katıldığı gezide Tatvan ilçesine bağlı Reşadiye köyünü gezdiklerini söyledi. İslam dünyasının içinde bulunduğu zor durumun Müslümanların özüne dönmeleriyle atlatılabileceğini belirten Songül, insanlığın kurtuluş reçetesinin Kur'anı Kerim olduğunu ifade ederek, "İslam barış dinidir. İslam dininin doğru anlaşılması gerekir. İslam adına yapılan yıkımın İslam'a ve Müslümanlara mal edilmemesi gerekiyor" dedi.
Davet ve Kardeşlik Vakfı Kurtalan Şube Başkanı İrfan Bayram da, gezi ve etkinlikleri, kardeşlik bağlarını güçlendirmek için düzenlediklerini anlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.