Bu haber kez okundu.

Cizreli Yurttaşlara Yardımlar Devam Ediyor
banner229
 Siirt belediyesi bünyesinde sokağa çıkma yasağının 48 gündür devam ettiği Şırnak’ın Cizre ilçesinden Siirt’te göç etmek zorunda kalan yurttaşlara yönelik başlatılan yardımlar aralıksız devam ediyor.
Şırnak’ın Cizre ilçesinde 48 gündür devam eden sokağa çıkma yasağı nedeniyle Cizre’den göç etmek zorunda kalan ve Siirt yerleşen yaklaşık 200 aileye Siirt belediyesi öncülüğünde başlatılan yardımlar Siirt BİNUMUT derneğinin katkıları ile aralıksız devam ediyor.
Yapılan yardımlar kapsamında Siirt belediyesi tarafından Cizre’den göç edip Siirt’in çeşitli mahallerinde bulunan evlere yerleşen Cizreli 77 aileye temel ihtiyaç malzemeleri, gıda, battaniye, kışlık giyim, çocuk maması ve çocuk bezi yardımında bulunuldu. 
Konuyla ilgili olarak Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Ocak ayı başından beri Cizre’den Siirt’te gelen yaklaşık 200 ailenin ihtiyaçlarının giderilmesi için belediyeye başvuruda bulundukları,  yapılan başvurular neticesinde, belirlenen ihtiyaçların çok kısa sürede temin edilerek yurttaşların kaldıkları ikametlere teslim edildiği ifade edildi.   

Anahtar Kelimeler:
SiirtYardımBelediyeCizre
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.