Bu haber kez okundu.

Bursa Siirtliler Derneği Yöresel Ürünlerimizi Tanıtacak
banner229

Bursa Doğu-Güneydoğu Yöresel Lezzetler Şenliği 21 Mart - 1 Nisan tarihleri arasında Bursa FSM Hastane alanında düzenlenecek.

Resmi açılışı 24 Mart Cumartesi saat: 15:00’te yapılacak olan Bursa Doğu-Güneydoğu Yöresel Lezzetler Şenliğinde, Bursa Siirtliler Derneği ilimizin yöresel ürünlerini tanıtıcak.

Bursa Siirtliler Deneği (BUSİ-DER) Başkanı Selim Demirel, Bursa’da bulunan Doğu-Güneydoğu Dernekleri Platformu tarafından düzenlenecek olan "Yöresel Lezzetler Şenliği"ne dernek olarak hazır olduklarını söyledi.

Selim Demirel, 21 Mart-01 Nisan tarihlerinde, Nilüfer’de FSM Bulvarı Hastane alanında 3.000 m2 alanda yapılacak olan Bursa Doğu-Güneydoğu Yöresel Lezzetler Şenliğinde, Bursa Siirtliler Derneğide ilimizin yöresel ürünlerini tanıtılacağını belirterek, Siirt’in sahip olduğu doğa, inanç, kültür, el sanatları, marka ürünleri; Siirt Fıstığı, Pervari Karakovan Balı, Zivzik Narı, Bıttım Sabunu, Siirt Battaniyesi, Siirt yemekleri ve yöresel ürünler, ziyaretçilerin beğenisine sunucağız.

Demirel, 31 Mart Cumartesi günü saat 17:00' da Siirt Gününde Siirt’te ait folklorik değerlerin yanı sıra mahalli sanatçıların Siirt yöresine ait çeşitli türküler de seslendirilecek.

Tüm Siirtli değerli hemşerilerimizi yöresel ürünlerimizi tatmaya ve gecemize davet ediyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.