Bu haber kez okundu.

BOTAN EFSANESİ İZMİT’TE SANATSEVERLERLE BULUŞACAK
banner229
Siirt Valiliği bünyesinde kurulan Siirt Gösteri Sanatları Topluluğu, “BOTAN EFSANESİ” 9 Mayısta İzmit’te sahne alacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan etkinliklere katılacak olan BOTAN EFSANESİ hazırlıklara başladı. Gurubun Mimarı Sezgin Aydın “Siirt’imizin tanıtımında büyük rol oynayacak gruba tüm Siirt halkının sahip ve destek çıkmasını isteyen Aydın, çoğunluğunu öğrenci memur ve Siirt esnafının oluşturduğu yaklaşık 30 kişilik grup 4 yıldır yaptığı etkinlik ve gösterilerle vatandaşların beğenisini kısa bir zaman içinde kazanmayı başardı.
  Aydın, Botan Efsanesi Grubunun Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu etkinlikler çerçevesinde 9 Mayıs tarihinde İzmit Perşembe Pazarı Meydanında Kocaelili sanatseverlerle buluşacak. Efsane Grubun Kurucusu Sezgin Aydın Siirt’teki idareci ve yöneticilerimiz yaptığımız görüşmeler sonucunda önümüzdeki haftalarda Siirt’te de gösteri yapma çalışmalarımız olumlu sonuçlandı, Mayıs ayının 20’sinden sonra Siirt’te de sevenleriyle buluşacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.