Bu haber kez okundu.

BAYKAN'DA ŞEHİTLER İÇİN MEVLİT-İ ŞERİF OKUNDU
banner229
Baykan Merkez Camii’nde şehitlerin ruhu ve görev başındaki güvenlik güçlerine destek vermek için Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Mevlid-i Şerif okundu.
Baykan Kaymakamlığının organize ettiği programda, son dönem artan terör olaylarında şehit düşenler ve görev başındaki güvenlik güçlerine destek vermek amacıyla Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Mevlid-i Şerif okutuldu.
Ülkemizin dört bir yanında terör operasyonlarında şehit olan asker, polis, köy korucuları ile sivil vatandaşlar için Baykan Merkez Camii'nde yatsı namazının ardından düzenlenen programda, İlçe müftüsü Hamit Albayrak ile ilçe imam ve müezzinleri şehitler için mevlid-i şerif okudu.
Daha sonra cemaatle beraber salavat getirildi ve dualar edildi. Programa polis, asker, korucu, şehit yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.