Bu haber kez okundu.

Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey, Çukurca Köyünde Gezi ve İncelemelerde Bulundu
banner229
Baykan İlçemiz Çukurca köyünde 2015 KÖYDES ve Kamu Yatırımları çerçevesinde yapılan alt yapı ve yol yapım çalışmalarını incelemek üzere Baykan kaymakamı Mehmet Kocabey gezi ve incelemelerde bulundu.
Köy muhtarı Reşat Sarsılmaz ile birlikte köy içinde yapılan kamu yatırımlarını inceleyen Kaymakam Kocabey, yapılan çalışmalar ile ilgili Muhtar Reşat Sarsılmaz’dan detaylı brifing aldı. Kamu yatırımlarını inceleyen kaymakam Mehmet Kocabey daha sonra köy karakoluna geçerek burada vatani görevlerini ifa eden kahraman Mehmetçiklerimize bir moral ziyareti gerçekleştirdi.
Çukurca köyüne yapılan gezi ve incelemede İlçe Jandarma Komutanı Binb. Hayretin Fidan ve Jand. Kıd. Astsb. Kemal Çimen de Kaymakam Kocabey'e eşlik ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.