Bu haber kez okundu.

Başkan Vekili Taşkın, Esnaf Ziyaretinde Bulundu
banner229

Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Esnaf ve vatandaş ziyaretlerine hafta sonu da devam ederek, ziyaret kapsamında Cumhuriyet Caddesi olmak üzere Özgen Caddesi, Şeyhler Çarşısı ve Nuri Bayam Caddesindeki esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Taşkın, Belediye Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri ile birlikte esnaf ve vatandaşları gezerek sorun ve taleplerini yerinde dinledi.

Yapmış oldukları çalışmalara vatandaşların görüşleri doğrultusunda yön verdiklerini söyleyen Siirt Belediye Başkan Vekili Taşkın; “Vatandaşlarımızın ve esnafımızın görüşleri ve talepleri yapmış olduğumuz çalışmalara ışık tutmaktadır. Esnaf ve vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini bizzat dinliyoruz.” dedi.

Sosyal Belediyecilik anlamında çalışmalarına devam ettiklerini belirten Taşkın, “Vatandaşlarla iç içe ve kolay ulaşılabilir bir belediyecilik ortaya koymaya çalışıyoruz. Bu manada vatandaşlarımızın belediyeye ulaşmasındaki bütün kanalları oluşturduk. Ayrıca biz de vatandaşlarımızla bir araya gelerek sorun, talep ve görüşlerini dinliyoruz.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.