Bu haber kez okundu.

Başkan Özcan, Köy Gezilerine Devam Ediyor
banner229

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, AK Parti İlçe Başkanı Lokman Özcan ile İl Genel Meclis Üyesi Cagir Bayram’la birlikte ilçeye bağlı Çobanören, Sarıdam, Keskin Gözlükuyu, Ekindüzü,Yeniaydın ,Tuzcular  ve Karşıkaya köylerini ziyaret ettiler.

Köy sakinleriyle bir araya gelen Başkan Özcan, köylülerle sohbet etti ve sorunlarını dinledi.

Özcan, burada yaptığı açıklamada, köylerde, vatandaşların sorunlarını yerinde dinlemek için ziyaret gerçekleştirdiğini söyledi.

Özcan, "Sizlerin yaşam standartlarını yükseltmek bizim asli görevimiz. Bu tür ziyaretlerimizin amacı, köylerimizin eksiklerini yerinde görmek ve bire bir tespit etmektir." dedi.

AK Parti Pervari İlçe Başkanı Lokman Özcan da kırsalda yaşayan köylüleri ziyaret ederek burada yaşayan vatandaşlardan Halk oylaması için Evet oyu kullanmalarını istedi. 

Halk oylamasını kapsamlı bir şekilde gittiği her yerde anlatan Özcan referandumda neden evet dememiz gerektiğini anlatırken, vatandaşların sorunlarını da her gittiği yerde dinlemeye devam ediyor.

AK Parti İlçe Başkanı Lokman Özcan, AK Parti’nin seçimden seçime değil her zaman vatandaşın yanında olduğunu ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.