Bu haber kez okundu.

Başkan Özcan'dan Hasta Ziyareti ve Sahur İkramı
banner229

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan ve AK Parti Pervari İlçe Başkanı Tekin Özer, Pervari Devlet Hastanesinde yatarak tedavi gören vatandaşları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Hastalarla sohbet edip, moral veren Başkan Özcan, hastaların talep ve sorunlarını da dinleyerek, Kadir Gecelerini ve yaklaşan Ramazan Bayramlarını tebrik etti.

Başkan Özcan, hasta ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada, hastalarla tek tek ilgilenerek vatandaşın iyi gününde de kötü gününde de yanında olmaya çalıştıklarını ifade ederek hasta ziyaretinin sünnet olduğunu belirtti.

Başkan Özcan, ” Hastaları ziyaret ediniz. Dua etmelerini isteyiniz. Şüphesiz hastaların duası makbul, günahları da affedilmiştir. Peygamber Efendimizin hasta ziyaretleri ile ilgili hadis-i şerif-i böyledir. Bizde vatandaşlarımızdan kopmadan ve dinimizin gereği gibi yaşamak adına vatandaşlarımızın iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmaya özen gösteriyoruz.

Böyle özel bir günde de hastanelerde kalan hemşehrilerimiz ile bu özel geceyi paylaşmak istedik. Bu amaçla rahatsızlık geçiren vatandaşlarımızı ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulunup onlardan dua etmelerini istiyoruz. Allah hastalarımıza en kısa zamanda şifa vererek sevdikleriyle birlikte olmalarını nasip etsin” dedi.

Hastane ortamında hatırlandıkları için çok memnun olan hastalar ve hasta yakınları, böyle bir ziyaretin kendilerine moral verdiğini ifade ederek Belediye Başkanı Tayyar Özcan ve AK Parti İlçe Başkanı Tekin Özer’e teşekkür ettiler.

KADİR GECESİ'NDE BAŞKAN ÖZCAN’DAN SAHUR İKRAMI

Pervari Belediyesi, Kadir Gecesi münasebetiyle geceyi Camide geçiren yüzlerce vatandaşa sahur yemeği verdi.

Cami içinde kurulan sahur sofrasında, Pervari Belediyesi tarafından hazırlatılan kahvaltılıklar vatandaşlara ikram edildi.

Sahur programında, Kadir Gecesi’ni ibadet yaparak değerlendiren vatandaşlar, cami içinde kurulan sofrada hep birlikte sahur yapmanın mutluluğunu yaşadı.

Vatandaşlar, Kadir Gecesi’nde sahur hizmeti veren Pervari Belediyesi’ne ve Başkan Tayyar Özcan’a teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.