Bu haber kez okundu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu Yarın Siirt'e Geliyor
banner229
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Siirt'e geliyor.
Başbakan Davutoğlu, 7 Haziran'da yapılacak olan milletvekili genel seçimleri çalışmaları kapsamında 28 Mayıs 2015 Perşembe Günü saat 12.00'da Siirt Cumhuriyet Meydanı'nda halka seslenecek.
Başbakan sıfatıyla ilk kez kente gelecek olan Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Siirt'teki mitinginde önemli mesajların yanında yapılacak olan yeni yatırımlar hakkında da çeşitli müjdeler vermesi bekleniyor.
 Ak Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu 28 Mayıs tarihinde düzenlenecek olan ve AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun katılacağı mitinge tüm halkı davet etti.
Başkan Çalapkulu, “Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nu çok görkemli ve coşkulu, Siirt'e yakışır bir şekilde karşılayacağız. Türkiye için son derece önemli, son derece hayati bir seçime doğru gittiğimizi ifade etmek istiyorum.
Yeni Türkiye, 13 yıldır sağlanan istikrar ile 7 Haziran seçimlerinden sonra büyük bir ivme kazanacak ve hedeflerine ulaşacaktır. AK Parti iktidarı ile ilimizde yapılan hizmetler her kesimce bilinmektedir.
Siirt daha fazla, daha büyük hizmetlere layıktır. Bu hizmetleri de yapacak olan yine AK Parti olacaktır. Dediğimiz gibi ‘Onlar Konuşur AK Parti yapar.’ Türkiye’de huzur ve istikrarın devamı için, hızla gelişen ve kalkınan bir Türkiye için, birlik, beraberlik, kardeşlik, huzur ve barış için, çok daha müreffeh bir Türkiye hedefi için tüm halkımızı yarın saat 12.00’de Cumhuriyet Meydanı’ndaki büyük buluşmaya bekliyoruz” de
di.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
iskan demir 9 yıl önce

kurtalan da hava alanı yapılacakmu ?

Avatar
hakan karataş 9 yıl önce

havalanı kurtalana şarttıır şart

Avatar
hakan karataş 9 yıl önce

havalanı kurtalana şarttıır şart