Bu haber kez okundu.

Barış Meclisinden Eş Başkanlara Kutlama
banner229

Aralarında eski belediye başkanlarından Selim Sadak ve Op.Dr.Ekrem Bilek'in bulunduğu Siirt Barış Meclisi üyeleri belediyeyi ziyaret ederek başkanlık görevine seçilen Berivan Helen Işık ile eş başkan Resul Kaçar'ı tebrik ettiler.

Eski Belediye Başkanı Selim Sadak ziyarette yaptığı açıklamada ülkemizin zor bir dönemden geçtiğini belirterek herkesin barış için elinden gelen gayreti göstermesi gerektiğini belirtti.

Sadak, kendisinin göreve gelirken evliyalar diyarı olan Siirt’i barış diyarı haline getirmek istediğini ifade ettiğini ve bunun içinde çaba harcadığını, bu çabaların kendisinden sonrada toplumu oluşturan bütün kesimlerce ve özellikle toplum önderleri ile basın mensupları tarafından sürdürülmesini istedi.

Siirt’ten barış çığlıkları yükselsin diyen Sadak “Siirtliler bana büyük destek vermişlerdi. İşadamı M Fadıl Akgündüz hiçbir çıkar beklemeden bir itfaiye aracı ile bu hizmet binasını yaptı. İş adamlarımız 11 araç alımında bize destek oldular. Aynı desteği sürdürmelerini istiyorum.Siirt’i seviyorum. Siirtlileri seviyorum.”dedi.

Sadak, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlunun uğradığı saldırıya ve açlık grevinde bulunanlarada değinerek Türkiyenin bu durumdan  bir an önce çıkması  gerektiğini belirtti.

Barış Meclisi Başkanı Op.Dr.Ekrem Bilek’te yaptığı konuşmada barışı tesis etmek isteyenlerin tarafsız olmak  zorunda olduklarını belirterek kendilerinin de herhangi bir partiden taraf olmadıklarını ve yanlışını gördükleri her kesimi eleştirdiklerini söyledi.

Barış Meclisi üyesi Mehmet Ali Özel'de yaptığı konuşmada erdem kavramının bir çok güzelliği bünyesinde barındırdığını belirterek erdemli olunması halinde sorunların çözüleceğini ifade etti.

Belediye Başkanları Işık ve eş başkan Kaçar'da  ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, ayırım yapmadan bütün Siirt halkı için çalışacaklarını belirttiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.