Bu haber kez okundu.

Aracın Çarptığı Genç Hayatını Kaybetti
banner229
Siirt’te, yolun karşı tarafına geçmeye çalışan 24 yaşındaki genç, bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.
Alınan bilgilere göre, Murat Dağ (28) yönetimindeki 56 DZ 860 plakalı minibüs ile Siirt-Kurtalan karayolu Yağmurtepe köyü mevkiinde yolun karşısına geçmeye çalışan Engin Polat'a (24) çarptı.
Olay yerinden kaçan Dağ, jandarma karakoluna giderek teslim olurken olay yerine çağırılan ambulans ile Polat Siirt Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polat'a yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.
Polat'ın cenazesi Siirt Devlet Hastanesi morgunda yapılan otopsi ardından ailesine teslim edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Anahtar Kelimeler:
SiirtKazaAraçGenç
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hakan aslan 9 yıl önce

hem çarpıyosun hem de sonrasında kaçıyorsun ve sonra gidip teslimn oluyosun be vicdansız kaçacağına çarptığın çocuğu alıp hastaneye götürseydinya belki şuan çocuk yaşıyor olurdu..