Bu haber kez okundu.

AK PARTİDE ADAY ADAY SAYISI 43’E ÇIKTI
banner229
 Ankara’da bulunan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PartiSiirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak seçimlerde genel merkezden 2 kişinin daha aday adaylık için başvurusunda bulunduğunu söyledi.

   Çalapkulu, Genel Merkezden başvuranların Hadi Bilen ve İshak Arvasi’nin başvurduğunu ve aday aday sayılarının 43’e çıktığını söyledi.

    Çalapkulu, AK Parti Milletvekilliği adaylığı için Siirt’ten 5’i engelli, 3’ü kadın toplam 43 kişinin aday adaylığı için müracaatta bulunduğunu, Siirt’ten 32 kişi 11’İ genel merkezden olmak üzere toplam 43 başvuru yapıldığını kaydetti.

      Çalapkulu, "5’i engelli, 3’ü kadın olmak üzere toplam 43 aday adayı 1 Mart 2015 tarihinde yapılacak temayül yoklamasına tabi olacak. 6 Mart tarihleri arasında genel merkezimizin oluşturacağı komisyonla mülakata tabi tutulacak" dedi.
    Çalapkulu, adayların 23-7 Nisan tarihleri arasında belirleneceğini sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.