Bu haber kez okundu.

AK Parti Siirt'te Fuat Özgür Çalapkulu İle Devam Dedi
banner229

‪ Vatandaşlar tarafından sevilen – sayılan ve teşkilat tarafından benimsenen AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu’yla AK Parti Genel Merkezi devam kararı aldı. 

AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, yeni dönemde de il Başkanı olarak devam edeceğini duyurdu.

2015 yılının başından bu yana AK Parti Siirt İl Başkanlığı görevini yürüten Çalapkulu, sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti'nin kendisiyle ilgili devam kararı aldığını belirtti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş ile telefon görüşmesi gerçekleştirdiklerini bildiren Çalapkulu, "Yaptığımız telefon görüşmesinde yeni süreçte AK Parti Siirt İl Başkanlığına şahsımla devam kararı alındığı tarafıma bildirmiştir. Bana gösterilen teveccühten dolayı başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere Genel Merkez yöneticilerimiz, Milletvekilimiz Prof. Dr. Yasin Aktay ve tüm dostlarımıza şükranlarımı sunarım.‬ Rabbim bizi mahcup etmesin." açıklamalarında bulundu.

AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Bizler Ak Parti olarak 2019 seçimlerinde çok iddialı ve hazırlıklı olmak zorundayız. Bu bilinçle başta AK Parti Genel Merkezimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Binali Yıldırım ve Teşkilat Başkanımız Mustafa Ataş’ın talimatlarıyla 2019 seçimleri öncesi ciddi bir yapılanmaya gidiyoruz.

2019 yılı içerisinde yapılacak olan tüm seçimlerde İnşallah  kazanan AK Parti Siirt İl Teşkilatı göreceksiniz. Ben buna canı gönülden inanıyorum. Başkan Çalapkulu, Sahada vatandaşların sorunlarıyla birebir ilgileneceklerini ve ilimizle ile ilgili projeler üreteceklerini, başta Milletvekillimiz, Merkez İlçe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, İlçe ve Belde teşkilatının yanı sıra Belediye Başkanlarımızla koordineli bir şekilde tamamen hizmet odaklı birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MEMET 6 yıl önce

Çok isabetli bir karar Siirtin çok temiz , çok sevilen bir başkanla Ak Partinin çalışma karar alması Siirte sevinçle karşılanmıştır, Rabbim yar ve yardımcısı olsun, İnşaAllah Özgür Başkanla AK PARTİ daha güzel yerlere gelecektir.

Avatar
YILMAZ 6 yıl önce

BU yolda babasını ve kardeşini şehit vermiş olan Özgür ÇALAPKULUNUN tekrar AK PARTİNİN ona kucak açması Siirte sevinçle karşılanmıştır, Tekrar hayırlı olsun diliyorum.

Avatar
ali çaycı 6 yıl önce

sayın başkanım durmark yok yola devem bu yoldan geri dönmek yok Allah yar ve yardımcın olsun siirt tin gururu ve gelir kaynağı ve fakir fukara babası nice başarılar diersaygılarımla

Avatar
ali çaycı 6 yıl önce

yarıyacaksa siirt te yarar ve yeni türkiyemize yarar sayın fuat özgür çalapkulu başkanımız Allah yar ve yardımcınız olsun hacci baba saygılar