Bu haber kez okundu.

AK Parti Siirt İl Başkanlığında Bayramlaşma Programı Düzenlendi
banner229

AK Parti Siirt İl Başkanlığı tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Törende bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu birlik ve beraberlik mesajları vererek, tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutladı.

Başkan Çalapkulu, "AK Parti davası bir gönül hareketidir, bir gönül kardeşliğidir. Bu gönül birlikteliği, bayramlarda daha üst noktalara çıkmaktadır. Rabbim birlik beraberliğimizi bozmasın. AK Parti sadece Türkiye'nin değil, dünyanın partisidir, AK Parti bir medeniyet partisidir. Biz kökü içeride olan bir siyasi hareketiz.

Büyük Türkiye olma yolunda emin adımlarla yürüdüğümüz büyük hedeflerimiz var. Şu gerçeği unutmayalım, İslam coğrafyasında ki mazlumların tek lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Allah'a çok şükür Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lidere sahibiz.

Toplum olarak liderimiz Erdoğan'a sahip çıkmamız gerekiyor. Dolayısıyla küçük hesapları ve menfaatleri davamızın önüne geçirmemeliyiz. Önümüzde ülkemiz ve geleceğimiz için son derece önemli İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi var. Yine çetin yolları aşacak ve de İstanbul adayımız Binali Yıldırım beyi başkan seçerek, Türkiye'mizin yükselişini güçlü şekilde devam ettireceğiz inşallah".

Çalapkulu, "İstanbul'a gideceklerini ve İstanbul’da bulunan tüm hemşerilerimizi ziyaret edeceğiz, kapı kapı dolaşacağız ve Binali Yıldırım başkanımıza destek vereceğiz. Bizim elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz.

AK Parti teşkilatları olarak özellikle de Siirt olarak,Binali Yıldırım'ın 23 Haziran'da seçimi kazanması için,İstanbul’da bulunan tanıdıklarını tek tek arayarak destek vermelerini istedi.

Bunun için sizlerden tüm teşkilatlarımız olarak imkanınız ne ise, herkes o imkanına göre hareket edecek ve Allah'ın izniyle 23 Haziran’da Binali Yıldırım bey başkan olacak ve hak yerini bulacak” dedi.

AK İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma programına AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu,Merkez İlçe Başkanı Ekrem Olğaç, İl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Hamit Bedük,Belediye Başkan Adayı Ali İlbaş, Baykan İlçe Başkanı Nimetullah Gönül, Eruh İlçe Başkan V. Ömer İnan, Kurtalan İlçe Başkanı Faris Akgül, Şirvan İlçe Başkanı Fahrettin Zongur, Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi, Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın, Atabağı Belediye Başkanı Tayyar Lale, Kayabağlar Belediye Başkanı Salim Seven, Belde Başkanları Fikret Lale, Gökçebağ Nimet Çelik, Kayabağlar Kamuran Sevgili, Veysel Karani Bedri Görgün ile İl ve İlçelerin tüm kademelerinde görev alan teşkilat mensupları katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.