Bu haber kez okundu.

AK Parti Milletvekili Osman Ören’den İstanbul’daki Siirtli Hemşehrilerine Destek Çağrısı
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, İstanbul Fatih - Kıztaşı'nda açmış olduğu seçim bürosuna Siirtliler yoğun ilgi gösteriyor.

23 Haziran’da yapılacak Büyükşehir Belediye seçimlerinde Binali Yıldırım’a destek olmak için İstanbul Fatih - Kıztaşı'nda açmış olduğu seçim bürosu ziyaretçi akınına uğruyor.

İstanbul'daki Siirtli hemşerilerini ziyaret ederek onların Siirt ve İstanbul ile ilgili dertlerini dinleyen Milletvekili Ören, 23 Haziran tarihinde yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde Siirtlilerden çok yüksek oranda destek beklediğini söyledi.

Ören, “Doğu ve Güneydoğulu kardeşlerimiz Türkiye’de yapılan her seçimde üzerine düşeni fazlasıyla yerine getirmiştir. Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan her seçim sonrasında özellikle Doğu ve Güneydoğulu kardeşlerimize teşekkür etmektedir.

23 Haziran İstanbul seçimlerinde de yine kilit rolü Doğu ve Güneydoğulu kardeşlerimiz üstlenecektir. Sizlerin her bir oyu Binali Yıldırım, İstanbul ve Türkiye için çok önemlidir. Ben inanıyorum ve biliyorum ki Doğu ve Güneydoğulu kardeşlerimiz üstlerine düşen görevi fazlasıyla yine yerine getirecektir”.

Siirtlilerin Binali Yıldırım’a vereceği desteğin anlamı çok büyük olacaktır. Siirtlilerin bu konuda elinden geleni yapacağından son derece eminim. Binali Yıldırım Başkanımız daha önce bakanlığı döneminde İstanbul’a yaptıklarıyla desteği fazlasıyla hak ediyor. Binali Yıldırım'ın göreve gelmesi ile birlikte İstanbul’a yapacağı daha çok hizmetler olacak.

Hizmet deyince, akla gelen ilk isim Binali Yıldırım’dır. İnşallah sizler 23 Haziran’da vereceğiniz oylarla işi ehline teslim edeceksiniz. Çünkü dünya kültürünün ve tarihinin başkenti İstanbul'u yönetmek için tecrübe, vizyon, birikim, güvenilirlik çok ama çok önemli. Bütün bu vasıfları da Binali Yıldırım fazlasıyla taşımaktadır. İnşallah milletimiz bu tecrübeye İstanbul'un anahtarını 23 Haziran'da teslim edecektir"  ifadelerini kullandı.

Osman Ören, Küçükçekmece’de İşadamı Ethem Sancak, Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın, AK Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Ali İlbaş ve eski Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay ile birlikte Siirtli hemşehrilerimizle bir araya gelerek, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Binali Yıldırım  için destek taleplerinde bulundular.

Osman Ören daha sonra Gaziosmanpaşa'da, Küçükköy’de, Esenler’de, Ataşehir’de, Fatih’te ve Bayrampaşa sebze meyve halinde bulunan Siirtli hemşehrilerini ziyaret ederek, 23 Haziran'daki tarihi seçim için samimiyeti, tecrübesi ve çalışkanlığı ile bütün Türkiye'nin kalbinde taht kurmuş, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Binali Yıldırım'a destek istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bahattin tav 5 yıl önce

Allah emeklerinizi boşa Çıkarmasın Osman hocam inşAllah daha da güzel olacak İstanbul

Avatar
EMRE 5 yıl önce

ALLAH MUVAFFAK ETSİN.RABBİM YAR VE YARDIMICINIZ OLSUN....

Avatar
Bahattin tav 5 yıl önce

Allah emeklerinizi boşa Çıkarmasın Osman Ören hocam. inşAllah İstanbul daha da güzel olacak

Avatar
siirtli çaycı 5 yıl önce

siirt fetedildi sıra istanbuldakuzu millet halen uyanmamış ne zemen akkılanacaz