Bu haber kez okundu.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI COŞKUYLA KARŞILANDI
banner229
1 Kasım da tekrarlanacak olan milletvekili seçimlerinde AK Parti'den aday olan Prof. Dr. Yasin Aktay, Fevzi Sevgili, Lokman Özcan ve İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Siirt havaalanından kalabalık bir partili grup tarafından karşılanarak 500 araçlık bir konvoy ile il binasına geldiler.
AK Parti İl binası önünde de bekleyen kalabalığı selamlayan adaylar partililere seslendiler.
Siirt Ak Parti İl Başkanı F.Özgür Çalapkulu bekleyen partililere Ak Partinin seçim sloganı "Hadi Bismillah" diyerek barışın, kardeşliğin, yatırımın, refahın, huzurun, adresi olan Ak Parti de ülkenin, bölgenin ve tüm islam aleminin geleceği için yeniden "Hadi Bismillah" diyerek selamladı.
AK Parti İl Başkanı F. Özgür Çalapkulu "1 Kasım fakirin, garibanın, kimsesizlerin zaferi Türkiye'nin Siirt'in zaferi olacak ve bunun için çok çalışacağız." dedi.
Ak Parti Siirt Milletvekili Prof. Dr Yasin Aktay, AK Parti İl binası önünde toplanan çoşkulu kalabalığa yaptığı konuşmada "Siirt'te köylere gittiğimizde millet bizden yol, su istiyordu, biz yol yapıyoruz birileri bize diyorlarlar ki 'siz niye yol yapıyorsunuz kardeşim, buraya niye baraj yapıyorsunuz' diyorlar bize ve gidip yol yapan araçları yakmaya kalkışıyorlar, baraj yapmaya kalkışan araçları yakmaya çalışıyorlar, fabrika yapmaya çalışanların araçlarını yakmaya kalkışıyorlar.
Biz hizmet getirmeye çalışıyoruz, biz buranın insanını yaşatmaya çalışıyoruz birileri öldürmeye çalışıyor ve işte farkımızda budur. Biz burada bize oy vermeyen hiçbir insanımıza kırgın değiliz ve kırgın olamayız. Anlatmak zorundayız sadece, bizim anlatmak gibi bir sorumluluğumuz var, anlamıyor olabilirler ama güzellikle ve hoşgörü ile anlatacağız."
Ak Parti Siirt ikinci sıra milletvekili adayı Fevzi Sevgili, "En önemli hedeflerimizden bir tanesi, yarın kurban bayramı ve artık akan kanların sadece kurbanda kesilen koyunlarla kan aksın bölgemizde." Dedi.
Eski Siirt AK Parti Milletvekili Afif Demirkıran ile AK Parti üçüncü sıra milletvekili adayı Lokman Özcan toplanan kalabalığı selamlayarak birer konuşma yaptılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
siirtli 9 yıl önce

lokman özcan sayesınde oy potansyelı cok yukselecek