Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Çalapkulu’dan Şehitler İçin Başsağlığı Mesajı
banner229
AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, terör örgütünün Siirt’in Pervari - Şirvan karayoluna döşediği mayınların patlatılması sonucu şehit düşen askerlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi.
Çalapkulu, terörün dini, dili ve ırkı olmadığını bir kez daha gördük ve yaşadık. Hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum." Hiçbir gücün Türk milletini bölmeye gücünün yetmeyeceğini kaydeden Çalapkulu:"Milletimize bu acıları yaşatanlar er ya da geç misliyle karşılık bulacaktır.
AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Kirli ve karanlık ellerin ülkede bir kaos ortamı yaratmaya çalıştığını ifade ederek, Türkiye’nin zor ve sıkıntılı bir süreçten geçtiğini kaydetti. Çalapkulu, “Karanlık ellerin emellerine ulaşmaması, toplumsal barışın sağlanması için her zamankinden daha çok birliğe, beraberliğe ve sağduyuya ihtiyacımız var.” diye konuştu.
Çalapkulu “AK Parti Siirt İl Örgütü adına şehitlerimize Allah’tan rahmet, Türk Silahlı Kuvvetlerimize, aziz milletimize ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.