Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Çalapkulu Ramazan’da Esnaf Ziyaretlerinde
banner229

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Merkez İlçe Başkanı Ekrem Olğaç, teşkilat mensupları ile birlikte, Iftar öncesi ve sonrası esnaflarla bir araya geldiler.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu yaptığı açıklamada, Merkez İlçe Başkanı Ekrem Olğaç, il başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyelerinin de eşlik ettiği esnaf ziyaretleri ile sahada çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ramazan ayında Siirt Valiliğinin düzenlemiş olduğu iftar programına katılarak, iftardan önce ve sonra esnaf ve vatandaşlarla da bir araya gelmeye devam ediyor.

İftar programlarından önce ve sonra ilimizdeki esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek sohbet ediyor. Bu ziyaretlerde Merkez ilçe başkanı Ekrem Olgaç ve il yönetim kurulu üyeleri de kendisine eşlik ediyor.

Siirt Valiliğinin dün düzenlemiş olduğu iftar programına katılan AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, iftardan önce esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla kucaklaşırken iftardan sonrada vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşlarla çay içip sohbet etme imkanı bulan Çalapkulu, genel ve yerel konularda sohbetler ederek vatandaşların sorularını cevapladı.

İl Başkanı Çalapkulu, Ramazan ayı boyunca vatandaşlarla bir araya geldiklerini hem de yaptıkları esnaf ziyaretleriyle birlikte vatandaşlarla bir araya gelme fırsatı yakaladıklarını belirtti. Birlik beraberlik ve kardeşlik duygularının yüksek olduğu ramazan ayında Siirli hemşerileriyle bir arada olmaktan dolayı duydukları memnuiyeti ifade etti.

AK Parti İl BaşkanıFuat Özgür Çalapkulu’nun yaptığı bu ziyaretler vatandaşlar tarafından takdir toplarken kendisine ve ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür edip duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.